home
home
manicure
voetmassage
gespecialiseerd
voetverzorging

Kennismaking actie

U kunt mijn diensten nu voordelig uitproberen! Profiteer nu van een aanzienlijke korting op een behandeling van pedicure, manicure of voetmassage. Ongeacht de omvang van de behandeling(en), bieden wij u eenmalig 10% kennismaking korting op de standaard tarieven. Dus u kunt alle drie de behandelingen proberen in het eerste bezoek en u krijgt 10% korting op het totale bedrag. De kennismaking actiebon kunt u vinden in de folder.

De kortingsactie is alleen van toepassing voor nieuwe klanten en voor behandelingen in de praktijk (dus niet bij u thuis of op een andere locatie). De kennismaking actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen. De bon hiervoor is persoonlijk en niet inwisselbaar voor geld. Maximaal 1 bon per persoon en één persoon per bon. Uw bon is onbeperkt geldig. Bij het maken van een afspraak dient u het gebruik van de kortingsbon te vermelden.

Vriend(in) actie

Misschien kent u iemand die ook graag een pedicure en/of manicure behandeling en/of een voetmassage zou willen proberen. Neem die persoon eens mee. U ontvangt dan allebei een korting. De meegenomen persoon krijgt een kennismaking korting van 10% en u ontvang eenmalig een korting van 15%.

De meegenomen persoon hoeft geen kortingsbon te bezitten. De korting actie is alleen van toepassing als u een nieuwe klant mee neemt en voor behandelingen in de praktijk (dus niet bij u tuis of op een locatie). Deze kortingen zijn niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen en is niet inwisselbaar voor geld. Bij het maken van een afspraak dient u het gebruik van de Vriend(in) actie te vermelden.

Spaaractie

Bent u een vaste klant van mij? Dat stel ik dat erg op prijs en daarom wil ik u in het zonnetje zetten met een spaaractie. Heeft u 8 behandelingen per jaar, dan heeft u een volle spaarkaart. Met deze spaarkaart (binnen een jaar) krijgt u  één behandeling of product helemaal gratis. Het product mag niet duurder zijn dan de goedkoopste behandeling. Neemt u in een bezoek bijvoorbeeld een pedicure en een manicure behandeling dan zijn dat al twee behandelingen op u spaarkaart. Neemt u verschillende behandelingen dan is de goedkoopste behandeling gratis met de spaarkaart.

De spaarkaart is persoonlijk. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen en is niet inwisselbaar voor geld. Bij het maken van een afspraak dient u het gebruik van de Spaaractie te vermelden.

 


provoet logo