home
home
manicure
voetmassage
gespecialiseerd
voetverzorging

Over mij

Hallo, mijn naam is Brenda Stern. Sinds 2007 ben ik gediplomeerd meervoudig gespecialiseerd pedicure. Als pedicure verzorg ik de voeten van mensen met allerlei voetproblemen. Voorafgaand aan de behandeling voer ik een voetonderzoek uit en maak ik zonodig blauwdrukken. Daarnaast heb ik een signalerende functie en adviseer ik de cliënt onder meer ten aanzien van schoeisel, persoonlijke hygiëne en huidverzorging.

De meervoudig gespecialiseerd pedicure is breed opgeleid. Ik kan alle zogeheten risicovoeten behandelen, deze kunnen o.a. onstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Daarbij heb ik een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en –reparatie, anti-druk technieken en schimmelnagels. Daarmee vergroot ik de behandelings-mogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek.

Ik werk volgens de vastgestelde Richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandeld) arts. De meervoudig gespecialiseerd pedicure werkt op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders. Naast mijn pedicure opleidingen ben ik ook opgeleid in drukpunten voetmassage en manicure.Ik vind mijn werk erg leuk en het doet mij goed wanneer ik mensen kan helpen aan mooie en gezonde voeten en handen. Persoonlijke aandacht en goede verzorging staan in door mij uitgevoerde behandelingen centraal.

provoet logo