home
home
manicure
voetmassage
gespecialiseerd
voetverzorging

Verkoop van produkten

Samenwerkende Pedicures® is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die daadwerkelijk een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen, zoals mycosenagels (kalknagel) en voetschimmel. Alle Samenwerkende Pedicures®-producten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten. De producten van Samenwerkende Pedicures® zijn zelfs zó goed, dat u er een ‘niet goed, geld terug-garantie’ op krijgt*. (*Mits toegepast volgens de gebruiksaanwijzing en regelmatige controle van uw pedicure.)

Gehwol was in 1868 de pionier van de moderne voetverzorging. Hij ontwikkelde de eerste industrieel vervaardig de zalf ter voorkoming en verzachting van voetproblemen. Zo werd voetverzorging voor brede lagen van de bevolking toegankelijk. Nu is Gehwol een wereldwijd gekend merk van voetverzorging, geliefd om zijn directe probleemoplossende producten en innovatie. Gehwol med® omvat een specifieke groep, probleemoplossende producten met een  bijzonder hoge werkzaamheid. Zij zijn speciaal ontwikkeld voor het oplossen van hardnekkige voetproblemen. Gehwol Fusskraft® omvat hooggeconcentreerde voetverzorgingsproducten die enkel te verkrijgen zijn bij de professionele voetverzorger. Naast de 2 gespecialiseerde lijnen omvat het gamma de algemene Gehwol producten, die de verzorging van de voeten, nagels en handen complet maakt. Gehwol biedt u bovendien een uitgebreid assortiment van drukbeschermingsproducten, vaak in polymeergel vervaardigd, die voetproblemen voorkomen of verzachten.

LCN COSMETICS®is een moderne cosmetica-onderneming, die innovatieve cosmetische producten en dienst- verleningen voor de cosmeticabranche aanbiedt. Belangrijk bestanddeel daarbij is dat het merk LCN, waaronder een veelvoud van producten en dienstverleningen, wereldwijd uitsluitend en alleen voor de professionele cosmetische vakbedrijven aangeboden worden. LCN COSMETICS houdt zich bezig met de ontwikkeling, de fabricage, de verpakking en de verkoop van producten. Speciaal de eigen ontwikkeling en onderzoeken in eigen huis staan garant daarvoor, dat wij producten ontwikkelen die inspringen op de eventuele marktbehoeften.

Forever Living Products ®is ’s werelds grootste producent en distributeur van Aloë Vera Producten. Deze producten bieden u het beste uit de natuur voor uw gezondheid en schoonheid. De echte Aloë Vera is één van de oudst bekende heilzame planten. Aloë Vera Gel, het sap uit het blad, heeft unieke eigenschappen. Zij is een bijzonder krachtige bron aan natuurlijke voedingsstoffen. De Gel uit deze plant wordt op natuurlijke wijze gestabiliseerd in een uniek proces. Gepatenteerd door Forever. De Natuurproducten van Forever zijn van constante en zeer hoge kwaliteit. Ze staan dan ook garant voor kwaliteit en puurheid. Meer dan 8,5 miljoen distributeurs verspreid over meer dan 125 landen bevestigen dit.

provoet logo