gespecialiseerd
home
manicure
voetmassage
gespecialiseerd
voetverzorging

Sporters

Steeds meer mensen sporten. Daarom is een goede conditie van de voeten van groot belang. Niet alleen bij voetbal en loopsporten, maar bij vrijwel alle takken van sport komt iedere verplaatsing voort vanuit de voeten door een samenspel van botten, spieren en zenuwen.

Om blessures te voorkomen is het van belang dat uw voeten in goede conditie zijn en dat u de juiste sportschoenen draagt. Elke sport vraagt om een sportschoen die voldoet aan specifieke eisen. De gevolgen van slecht passende sportschoenen kunnen o.a. zijn: ingescheurde, ingroeiende of blauwe nagels, kloofvorming aan de hielen, overmatig transpireren en blaren.

U kunt een pedicure bezoeken voor de verzorging van gezonde of problematische nagels. De pedicure verwijdert eveneens overtollig eelt, likdoorns en behandelt de ontstane kloven en geeft adviezen over schoenkeuze en de persoonlijke verzorging van uw voeten. De pedicure kan in ieder geval de voeten in goede conditie houden, mogelijke problemen voorkomen of tijdig signaleren en adviseren over de aanschaf van de juiste sportschoenen.

Voor informatie over ander voetproblemen zoals voetwratten, eeltpitten, likdoorns of nagelproblemen kunt u deze site raadplegen bij voetverzorging in het keuzemenu hier onder.

provoet logo